Feltouch is een productie- en productontwikkeling bedrijf gespecialiseerd in PET-Felt met een geavanceerde vezel en niet-geweven textieltechnologie. Ons belangrijkste doel is om aan diverse consumenten te leveren, commerciële en innovatieve producten aan te bieden op de markt over de hele wereld. Wij ontwerpen hoogwaardige geluiddempers door gebruik te maken van unieke en slimme ontwerpen voor alle ruimtes binnenshuis om spraakverstaanbaarheid, welzijn, concentratie en prestaties te verbeteren. Feltouch biedt verschillende akoestische oplossingen in een assortiment van standaardproducten of geheel aan projecten aangepaste oplossingen

Feltouch producten zijn geproduceerd van PET en polyestervezels met een gecertificeerde lage VOC maar zonder chemische bindingen. Wij zijn er trots op om een duurzame economie te vertegenwoordigen door gedurende ons productieproces grondstoffen te gebruiken die gerecycleerd, milieuvriendelijk en niet schadelijk voor de menselijke gezondheid zijn. De basis van het bedrijf is gebaseerd op principes zoals innovatie, uitstekende klantenservice en toegewijd zijn aan het handhaven van geaccrediteerde milieupraktijken. Wij proberen gerecycled of recyclebare milieuvriendelijke grondstoffen in onze productieprocessen te gebruiken omdat we ons bewust zijn van onze verantwoordelijkheid.

Wij zijn gefocust op het ontdekken van de behoeften van de klant en het aansporen van die behoeften om te kunnen leveren. Wij bieden services over onze producten op het gebied van akoestiek en interieurontwerp. We hebben een grenzeloze wil om samen met architecten, interieurontwerpers en facility managers te werken om een zo goed mogelijk akoestisch en decoratief resultaat voor interieurs te bieden.Het is onze verantwoordelijkheid om marktgerichte creatieve oplossingen aan te bieden inclusief niche-producten om te voldoen aan speciale consumentenbehoeften. Vanwege de ervaringen tijdens het opstarten zijn continue diversiteit, volmaakte groei en duurzaamheid basisprincipes van het Feltouch team.

Hoge Akoestische Prestatie

ISO 11654 - EN 354 A klasse NRC waarden tussen 250hz en 5000hz

Innovatief & Creatief

Het eerste en leidende bedrijf in Turkije in akoustische PET vilt produktie voor interieuren

Decoratief & Toepasselijk

Meer dan veel kleuropties en uniek ontwerp

Makkelijk te Installeren en Licht van gewicht

Slimme installatie en gemiddeld gewicht 1500gr/m2

Eco-vriendelijk & Gezond

Gerecycleerde PET flessen en vrij van formaldehyde, geen chemische binders (lage VOC) 99.9% antibacterieel lage VOC

Ontvlambaarheidsprestatie

EN 13501-1, SBI TEST  Barndgedrag B - Rookproduktie S1 - Brandende Druppels D0